SYMBOL 310301
Długość 5.5 cm
Szerokość 400.0 cm
Wysokość 5.5 cm
Materiał białkowa
Zadzwoń:
730 102 109SYMBOL 405558
Długość 2.0 cm
Szerokość 2.0 cm
Wysokość 20.0 cm
Gwarantujemy bezpieczenie i szyfowane płatności
Już od dziś zdobędziesz możliwość mierzenia stężenia soli we wszystkich swoich roztworach. Nie przegap takiej okazji! Niezastąpiony w przetwórstwie, wędliniarstwie oraz przy produkcji sera.
Dokonując pomiaru stężenia soli w solance przy pomocy solomierza - należy wlać do wąskiej menzurki pomiarowej badaną solankę w ilości pozwalającej na swobodne zanurzenie pływaka.
Po włożeniu areometru do menzurki odczytujemy bezpośrednio ze skali stężenie roztworu w [g] soli na 1[L] wody.
Solomierz został wyskalowany w temperaturze 20°C, dlatego badany płyn powinien mieć taką właśnie temperaturę. Sprawdza się on rewelacyjnie przy kontroli solanek do serów, które powtórnie wykorzystujemy. Po zbadaniu stężenia soli w solance można łatwo ją uzupełniać, gdyż solanka jak wiadomo traci sól w czasie leżakowania w niej serów.
SYMBOL 310301
Długość 5.5 cm
Szerokość 400.0 cm
Wysokość 5.5 cm
Materiał białkowa
W skład zestawu wchodzą:
SYMBOL 310700
Długość 12.5 cm
Szerokość 0.5 cm
Wysokość 21.7 cm
Symbol: 310104
Długość 12.5 cm
Szerokość 500.0 cm
Wysokość 0.1 cm
Szerokość 12.5 cm
Kolor biały
Siła ścisku standardowa
Długość 5.0 m
Max. temperatura [°C] do 220
Symbol: 310092
Długość 16.7 cm
Szerokość 16.5 cm
Wysokość 17.3 cm
Wymiary:
Długość – 14cm, średnica – 3mm
Opakowanie zawiera 5 szt
Symbol: 780404
Gramatura 450.0 g
Rodzaj czereśnia
Frakcja KL 08
Wymiary zewnętrznego cylindra: średnica: 22 cm, wysokość: 16 cm
Pojemność: 6L
Wymiary wewnętrznego cylindra: średnica 20 cm, wysokość 17 cm
Pojemność: 5,3L
Symbol: 780304
Gramatura 450.0 g
Rodzaj śliwa
Frakcja KL 08
Długość 15.3 cm
Szerokość 2.7 cm
Wysokość 22.6 cm
Szerokość produktu: 37cm
Głębokość produktu: 33cm
Wysokość produktu: 27cm
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Więcej informacji.