Koszyk

Sumin Tytanit 10ml poprawia zawiązywanie owoców pomidor papryka truskawka

11,90 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do ulubionych

Gwarantujemy bezpieczenie i szyfowane płatności

Sumin Tytanit 10ml

Producent: Sumin

Pojemność: 10ml

TYTANIT poprawia zawiązywanie owoców pomidora, papryki, truskawki, porzeczki i wiśni.

INSTRUKCJA STOSOWANIA Dolistnie w formie roztworu wodnego o stężeniu:

  • uprawy ogrodnicze 0,02-0,06 % czyli 20-60 ml nawozu na 100 l wody
  • uprawy rolnicze 0,06-0,15 % czyli 60-150 ml nawozu na 100 l wody
0c70c409eb7548dad99004e9d9e52bdb.png

Właściwości:

  • intensyfikuje wszystkie procesy biochemiczne (fotosyntezę, oddychanie, transpirację oraz asymilację), dzięki czemu następuje szybszy rozwój części nadziemnych i podziemnych roślin,
  • wzmacnia system odpornościowy roślin na choroby i szkodniki,
  • zwiększa odporność roślin na niekorzystne warunki atmosferyczne (stresowe), takie jak: susza lub nadmiar wilgoci, niskie lub zbyt wysokie temperatury,
  • dzięki stymulującemu działaniu na wzrost i rozwój roślin, powoduje wyraźne przyspieszenie zbiorów,
  • jest katalizatorem, dzięki któremu rośliny lepiej wykorzystują składniki pokarmowe zarówno z gleby jak i nawozów dolistnych,
  • stymuluje procesy zapylenia i zapłodnienia, co wpływa na przyspieszenie zawiązywania owoców i nasion oraz zwiększa ich plon.

Sposób użycia:

TYTANIT stosować dolistnie w formie roztworu wodnego o stężeniu: uprawy ogrodnicze 0,02-0,06%, uprawy rolnicze 0,06-0,15%. Pokryć roztworem dokładnie całą powierzchnię liści. TYTANIT można stosować łącznie z mocznikiem, siarczanem magnezu i jednym z nawozów dolistnych (np.: MIKROVIT, PLONVIT, SUPERVIT, BORMAX, WAPNOVIT, FOSTAR, ALKALIN) oraz odpowiednim, sprawdzonym pestycydem w dolnej, zalecanej przez producenta, dawce.

Opakowanie:

10 ml

10856
9994 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5907102008871

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Więcej informacji.